Alla inlägg den 27 juni 2011

Av Skoogh - 27 juni 2011 19:03


Hey hey hey!


Är det bara jag som tycker att Daniels blogg har blivit kass? Nä, tänkte det. Så nu kapar jag den och skriver lite medan mannen är på fotboll. Och just för att det är en träningsblogg så börjar vi med det. 


Jag ska ju som Daniel redan skrivit, springa prinsens minne (21 km). Detta kan vara det största misstaget i mitt liv. Utan tvekan =) Men tränar det gör jag och Daniel pressar mig till max! Okej, kanske inte till max men piskan ligger på och jag tränar enligt hans plan. Igår sprang vi (nästan) 15 km och idag känns det bra förutom min högra stortå. Innan passet frågade Daniel mig om jag verkligen skulle ha de där randiga strumporna (som förövrigt är mycket snygga men kanske inte så löparvänliga) och jag blev lätt förbannad över strumpförolämpningen. Men oj så fel jag hade och så rätt Daniel hade. Efter ca 13 km kände jag att det tryckte lite på tån men fortsatte givetvis springa. Tog av mig skor och strumpor hemma och skådade den största blodblåsan i norra Europa. Genomgick en mindre operation i badrummet och tån trillade nästan av (inte bra inför bröllopet). Så idag gick jag till Stadium och köpte löparstrumpor och även lite träningskläder. Den som säger att kläderna inte spelar någon roll ljuger och på onsdagens snabbdistans kommer jag äga in mina nya, mycket snygga byxor! Marko, nu får du akta dig, jag känner mig sjukt snabb i mina nya kläder =)


Daniel har semester och jag jobbar i två veckor till. Lite trist men det är helt perfekt att ha en hemmaman! Bra att veta att han har någonting att falla tillbaka på också. Tvätta, städa, tvätta bilen, handla, återvinna.. bara ett axplock av allt Daniel är mycket duktig på =) 


För övrigt har jag hittat den perfekta bröllopsklänningen. Synd bara att märket är spanskt och att den kostar ca 50 000. Så för att köpa den perfekta klänningen behöver jag åka till Barcelona, hitta affären som säljer den och sedan betala det lilla kalaset. Hur ska jag motivera för Daniel att den är värd sitt pris? Kan bli svårt... =) Ska nog satsa på att hitta en snarlik istället. Och billigare. Och på hemmaplan. Åtminstone i Sverige!


Ha det gott allihopa!!


//Erika 



Ovido - Quiz & Flashcards