Alla inlägg den 3 september 2011

Av Skoogh - 3 september 2011 19:27

Firar inte vårt nyvunna brons i Polis-SM i fotboll. Firar inte heller att det är första lediga helgen hemma på hela sommaren. Typ. Och uppenbarligen inte Sveriges fotbolls- eller friidrottsframgångar. Nej, nu firar jag min överlägsna 2-0 seger i kluns, som innebär följande:

 

Erika står för matlagningen ikväll! Härligt! Vin är gott. Särskilt rödvin! Blev en hel del av det under vår ruskigt sköna lång-weekend i Paris. Vi hann med en hel del turistande och såg väl det som vi tycker att man "ska" se: Eiffeltornet, Sacre couer, Notre Dame, Triumfbågen, Champs Elysee och Mona Lisa, inklusive en hel massa andra gamla saker på Louvren.


En rolig sak vi upptäckte var att Paris har ett finurligt system med lånecyklar, där man får låna en cykel gratis i en halvtimme och förflytta sig mellan olika stationer som finns i hela Paris. Och det finns många! Enligt nån guide så har man aldrig mer än 300 meter till närmsta cykelstation och det kan säkert stämma. Vi utnyttjade detta friskt, och cyklade eller gick överallt. En Ove Sundberg-variant för den ekonomiske som inte vill ödsla pengar på tunnelbanekort, och på köpet får man ju se hela stan, och inte bara reklamskyltar och rulltrappor på tunnelbanestationerna.


Nu är maten klar! Rapport från årets polis-sm i fotboll, samt ett videoklipp på Erika cyklandes på Champs Elysee utlovas inom kort! =)

Ovido - Quiz & Flashcards