Alla inlägg den 12 september 2011

Av Skoogh - 12 september 2011 11:44

Får väl se om det här funkar, men här kommer (tror jag) Erikas cykeltur på Champs Elysee i Pariiiis:



Med kommentator och allt! Fint va? Triumfbågen i bakgrunden och allt!


Snart två veckor sedan det var polis-sm i fotboll, och sviterna känns tyvärr av fortfarande lite grann. Har en känning i baksidan av låret som mycket långsamt blir bättre och bättre, men fortfarande inte helt bra. Hade nog fått vila helt ett par dagar för att bli kvitt det. Men vem vill det? =)


I övrigt var fotbollen riktigt lyckad och rolig! På grund av regn dagarna innan var hela Halmstad kommuns planer stängda för spel. MEN, som tur var finns det en alldeles ypperlig konstgräsplan på sannarp, som snabbt togs i anspråk av Mike-Henrik som stod för arrangörsskapet. Två segrar för Halland på onsdagen och seger i gruppen (och tre baljor för egen del, när hände det sist?) gjorde att semifinalmotståndare blev de regerande mästarna från södra skåne. MYCKET stela ben från spelet dagen innan gjorde uppvärmning otänkbar, och den fick istället bestå av ett par försök till ruscher i början på matchen.


Det blev en rätt sanslös match, där vi först ledde med 1-0, tappade till 1-1 i halvtid, och dessutom släppte in 1-2 med 2 minuter kvar, innan kvitteringen kom med matchens sista nick av Micke Bauer. Förlängning. Och återigen tidig ledning, och dessvärre återigen kvittering och ledning för Skåne i andra halvlek. Tyvärr blev det ingen ny sista minuten-kvittering för Halland, utan blev istället 3-5 i baken innan slutsignalen. Trist. Att bronsmatchen sen vanns med 8-1 var ett klent plåster på såret. Hursomhelst, som sagt en riktigt lyckad turnering och det var skoj att sparka lite boll igen!


Bristfällig löpträning ännu så länge den här månaden, har bara mäktat med ett pass på en mil. Desto mer pingis har det blivit, då det nu på lördag är dags för seriepremiär i division 2 Sydsvenska norra. Premiärmatcherna spelas tyvärr i Vimmerby, en sisådär 27 mil bort. Avfärd 06.00, match 10.00, ny match 14.00, hemresa 17.00 och hemkomst tidigast 20.00 låter väl som en härlig heldag? Man är väl till att klassas som åtminstone halvidiot, som faktiskt ser fram lite grann mot det ;)


Och bara en vecka kvar till Vegas-resa.. Tiden går fort! Får skriva lite pre-reserapport här i veckan tror jag! Så håll utkik! =) Och vill nån köpa pokerandelar i mig så är det bara att höra av sig! Lovar bättre utdelning än börsen.. ;)



 
Ovido - Quiz & Flashcards