Alla inlägg den 4 april 2011

Av Skoogh - 4 april 2011 14:45

Två segrar blev det i helgen, två enkla faktiskt! Efter 8-2 i första matchen mot Jönköping kände vi oss riktigt säkra på att det skulle gå vägen. Jönköping var nämligen då bara 1 poäng före oss, och de hade serieledande Kalmar i sista matchen! Kalmar, som var tvugna att ta poäng i sista matchen för att vara helt säkra på att vinna serien. Inför matchen fanns det inte på världskartan att Kalmar skulle göra nåt annat än det vi gjorde på förmiddagen: nämligen köra över Jönköping.


Men.. Pang, bom, tjoff, en trekvart in i lagmatchen stod det 6-0 till Jönköping, och i praktiken avgjort. Vad fasen hjälpte det då att vi avfärdade avhängda Dänningelanda med 8-1? Jo, det hjälpte faktiskt lite, vi räddade ju trots allt oss till ett kval. Spännande kunde det dock ha varit, eftersom Laholm, bakom oss, men på samma poäng, gjorde ett sista ryck, och vann båda sina matcher i sitt sammandrag, och slutade endast 4 matchers skillnad bakom oss. Men de åkte ur, Jönköping håller sig kvar efter Kalmars makalösa genomklappning, och vi får kvala. Jävla Kalmar.


Pingissäsongen därmed ofrivilligt förlängd med en vecka. Förhoppningsvis, det vill säga, om det löser sig med jobb och annat. Har inte en susning om kapaciteten på lagen vi får möta heller, kan ju bli ruskigt ovisst hur som helst. Hade lite hoppats på att kunna lägga racket på hyllan ett par veckor och köra löpning fullt ut, men detta får gå också!


Idag blir det hursomhelst pingisfritt, frukost lagom nu vid 3-tiden, sen ut och springa lite intervaller! ;)

Ovido - Quiz & Flashcards