Alla inlägg den 14 april 2011

Av Skoogh - 14 april 2011 17:18

23,5 km landade det på idag! Helt ok kändes det, men jobbigt som tusan (givetvis). Vaderna tar mycket stryk på både långrundor och på snabba rundor har jag märkt. Stretchat i typ 20 minuter nu iaf, så får hoppas de inte får väckas med hjälp av hammare i morgon!


Övrigt noterat på rundan: Min playlist på spotify börjar bli för kort! Var ute i två timmar nu, plus stretch och snabb drickapaus, vilket inte räckte mer än till halva stretchingen. Får leta nytillskott. Tips på bra springlåtar tas emot tacksamt! Favvolåten just nu är Promoes These Walls don´t lie. Paraparappapaaaaa! =)


Måttbandet skulle givetvis användas för att mäta vaderna, som Marko nästan fnulade ut. Jag har tänkt investera i ett par kompressionssockar! Har provat att ha på dem en gång efter ett längre pass, och det förkortade återhämtningen rejält, så får nog bli ett par såna. Snygga är dem också!

 


Har aldrig provat att springa med dem, men får väl kanske bli att testa det också. Säkert mycket en psykologisk effekt av att ha dem på sig under rundan, men hjälper det lite och förkortar återhämtningen som sist så är det kalas!


Imorgon vila! Nu: torsdagsmys!

Ovido - Quiz & Flashcards