Alla inlägg den 11 januari 2011

Av Skoogh - 11 januari 2011 05:42

"Nytt år - nytt spår" yttrade en mindre vis pojke en gång. Nu blir det inte riktigt så, 2010 var lätt det bästa året hittills, men det är ju dumt att nöjd luta sig tillbaka för det! Nedanstående lista är kanske dock mer en blanding av löften och mål för 2010:

- Stockholm Marathon under 3.30, huvudmålet med själva bloggen och (den pga skada ännu så länge frånvarande) löpträningen!


- Gå ner 5 pannor. Hänger till stor del ihop med ovanstående mål, blir ofantligt lättare att springa 4,2 mil utan en magsäck på 5 extra kg.


- Under året snitta ett pass pingis i veckan utöver eventuell tävling/serie. Är nog vid närmare eftertanke betydligt mer än det låter, pga en del planerat resande och sedvanlig motivationsbrist i maj/juni/juli


- Åka och hälsa på släkten i Skåne, släkten i Prag och släkten (syrran) i Stockholm vid minst ett tillfälle per släktdel.


- Skriva blogg minst en gång varannan dag (från och meeeeed.... nu!)


- Hålla skallen bättre när jag spelar pingis. Är ju för fasiken snart 30 bast, när ska man lära sig att det inte hjälper så mycket att whina när det går dåligt? =)


Nu är det frukost! Bästa studen på natten! =)

Ovido - Quiz & Flashcards