Alla inlägg den 13 januari 2011

Av Skoogh - 13 januari 2011 14:45

Viktigaste först, Thailand: Avresa på söndag klockan 15.30 från Kastrup. Eftersom Erika vägrar åka tåg hela vägen har hon tvingat sin syster ;) att köra oss till Malmö och sen tar vi tåget över sundet. Flyg från Kastrup till Doha i Qatar, byte och paus innan vidare flyg till Bangkok och där byte igen till nytt flyg mot Phuket.


Packa: Gör jag på söndag innan avresan. Packningen kommer bestå av ungefär pass, lite baht, tandborste, solglasögon och badbyxor. Resten köpes på plats med den medhavda bahten, i sann SällskapsreseBerra-anda! ;)


Pingis: Seriesammandrag i Kalmar på lördag. Kalmar... andra jävla sidan Sverige, och Rv 25 som enda resvägsalternativ. Som tur var så kör Hue och inte Leif, så risken finns att vi faktiskt kommer komma fram i tid, även om vi inte kör okristligt tidigt. Har tränat två pass pingis den här veckan, och blir ett lättare imorgon förmiddag också, så formen kommer det inte kunna klagas på!


Semester: Ja, just det! Det har jag ju! I tre och en halv vecka från och med för tre timmar sedan! Snart drar firma miffot och skönheten till värmen!


Fick förresten nytt förslag på ny tunn bok av herr Norberg idag:

"Bäst när det gäller" - av Helena Ekholm f.d Jonson. 


Och syrran, du får nog försöka igen, tror du missförstod det hela lite.. Men lovar att du kommer få fler besök än övrig långdistanssläkt så att jag kan förklara lite bättre ;)


Nu ska jag fira in semesterstarten med lasange och en kall!

Ovido - Quiz & Flashcards