Alla inlägg den 10 februari 2011

Av Skoogh - 10 februari 2011 09:28

På lördag är det dags för seriespel i pingisen igen, skoj! Avrapporteringen av förra seriesammandraget uteblev till viss del pga Thailand, men vad behöver man veta? Vi mosade hem två segrar komfortabelt? =) Dags för fyra nya pinnar i Lidhult på lördags! 


Trots massa erbjudanden om ping-pong-show i Thailand, så blev det inte så mycket pingisträning under de tre veckorna. Har dock tränat ett pass nu i veckan, och blir ett till ikväll, så det ska nog gå bra ändå. Dessutom har Lidhults starke man, Kekke, lyckats skaka fram ett nyförvärv inför lördagens två matcher! I form av en dansk! Ingen i klubben verkar ha sett honom spela, men han finns på youtube, så då måste man väl vara bra? ;)


Tanken var att jag skulle fixa fram så att dansken skulle få en lånelägenhet att övernatta i från fredag till lördag, men den var tyvärr upptagen under helgen. Detta får till följd att dansken ska krascha på vår soffa på fredag. Han dyker upp redan vid 19, så antar att jag och Erika nu får stå som någon slags värd för både "aftensmad" och "morgenmad", så frågan är nu: Vad äter en dansk? Två  wienerbröd och en Tuborg till kvällsmat och ett storpack pölse till frulle?


Ovido - Quiz & Flashcards