Alla inlägg den 14 februari 2011

Av Skoogh - 14 februari 2011 10:28

2 poäng av 4 möjliga blev poängskörden efter helgens båda matcher, vinst mot Lindsdal och förlust mot Växjö. Tyvärr borde det varit minst 1 pinne till, men dassigt spel av mig till följd av rejäl förkylning, i kombination med oflyt i dubbelspel gjorde att det blev torsk med 5-8 istället. Shit happens, och jag borde inte ha spelat överhuvudtaget, orken tröt rejält i slutet av seten. Fick bli till att stå över andra matchen.


Som tur var skrev Andreas sin tenta med bravur, och körde sen till Lidhult och var med i den andra matchen. Med både honom och elitserie-dansk i laget var det ingen större tvekan om vart skåpet skulle stå, och överkörningen stannade vid 8-3 och 2 viktiga poäng.


Dansken ja, han fick tacos och fredagsmys i form av lets dance serverat när han dök upp i fredags kväll! Tuborgen spar vi till en annan gång. Rasmus (ja, så hette han), var en riktigt trevlig "fyr" och en habil pingislirare, rankad 11 i Danmark och ett stadigt nummer för stor för division 2! Inte fel att ha en sån spelare i laget, förhoppningsvis kan han ställa upp och spela någon mer match. Här är ett litet smakprov på vad han kan:


För egen del är det fortsatt förkylt, men är lite bättre idag. Känns det ok så blir det nog en liten löprunda imorgon. Men innan dess jobb och uteblivet alla hjärtans dag-firande =/ Tar igen det imorgon, lovar Erika! =)

Ovido - Quiz & Flashcards