Alla inlägg den 21 mars 2011

Av Skoogh - 21 mars 2011 09:42

Så går vi in i polis-sm vecka! En del kvar att rodda med, bl.a ska det trollas fram lite priser, alla deltagare ska läggas in i dator och hela alltet ska lottas. Vidare ska det flyttas bord i hallarna, eftersom vi blivit petade från arenans pingishall av svenska landslaget och det sista med banketten ska clearas med hotellet.


MEN! Det viktigaste av allt, funktionärsbiten, är fixat! Och jag är i förväg skyldig Erika ett överstort tack, likaså hennes kompis Louise, som kommer hjälpa till att döma matcher. Likaså farsan..! Och Radde! Och sist men inte minst Lidhults Goif, klubben jag spelar i! Ni som engagerar er i klubben är underbara människor och det är kul när man får förfrågan per sms från folk som på omvägar hört att det är tävlingsdags, och undrar om de får komma och hjälpa till! Det värmer och underlättar nåt kopiöst!


En tung jobbe-vecka är samtidigt till ända, men blev ändå ganska bra tränat. HÄR finns en liten sammanfattning av träningsveckan som Per och Martin numer tvingar mig skriva på sin blogg. Team an honest mistake är för övrigt den senaste av idrottsklubbar jag gått med i, kanske den minsta också! 4 medlemmar, varav jag aldrig har träffat 2, kommer att hålla klubbmästerskap i marathonlöpning i samband med Stockholm marathon! Priset kommer bestå i en öl. Utöver detta utlovar jag en öl till alla i klubben som kommer före mig! Ett slags bounty =)


Räknade precis samman det till 9 veckor och 5 dagar kvar till start! Håller en fete-tumme för att våren, likt vintern, dröjer sig kvar ordentligt i år, och att det råder svalt, molningt och vindstilla väder i Stockholm den 28:e maj!


Nu blire grötfrukost och sen får ni vinka på mig på min löptur ut till Grötvik längs med Tylösandsvägen!

Ovido - Quiz & Flashcards