Alla inlägg den 1 mars 2011

Av Skoogh - 1 mars 2011 18:41

Ja, just det, dåliga skidor och dålig valla verkar ju vara en poppis bortförklaring hos svenskar nuförtiden när de misslyckas. Kan jag också skylla på det? Har inte bloggat på ett par dagar och tenderar ju därmed att bryta mitt lilla nyårslöfte! =) Skärpning utlovas.. Har inte bara varit dålig valla, har jobbat hela helgen och däremellan hunnit med att umgås lite med Erika.


Nu dock ledig ett par dagar och imorgon kommer den, uppföljaren på rysaren tandstensborttagning, del 1, nämligen tandstensborttagning del 2 - underkäken bites back! Yss.. Bara att "bita ihop" som det hade uttryckts i Göteborg..


På schemat för imorgon står också, förutom städning av min del av garderoben (jag lovar Erika, ska fixa detta imorgon! ;)) även en lite löprunda, samt debut i Lidhults division 4-lag! Ska hoppa in en match som joker, eftersom jag stod över förra matchen i serien. Bara att hoppas att det går bra, så man slipper skylla på vallningen......


Här hemma är det för övrigt just nu full action: Erika färgar ögonbrynen. Och jag kommer nu vara elak och outa det här med en fiiin bild som hon redan förbjudit mig från att lägga ut =) Try to stop meee..


  

"Tänk om jag ser ut som ett miffo imorgon, vad gör vi då?"


Varför råkar för övrigt Marit Björgen aldrig ut för dålig vallning?

Ovido - Quiz & Flashcards